Live

O tânără care încearcă un exercițiu extrem de yoga cade de la al șaselea etaj. Momentul, surprins pe cameră

Data publicării:

O femeie a supraviețuit miraculos după ce a căzut de la 25 de metri înălțime, în timp ce încerca o poziție extremă de yoga, pe balustrada balconului ei.

Alexa Terrazas, 23 de ani, din Mexic, făcea exercițiul pentru un pictorial, dar, din nefericire, a alunecat și a căzut de la al șaselea etaj. Imaginea care surprinde momentul căderii s-a viralizat, relatează LadBible.com.

Tânăra a fost dusă de urgență la cel mai apropiat spital din statul mexican Nuevo Leon, sâmbătă, unde medicii i-au salvat viața după o operație care a durat 11 ore.

În imaginea distribuită online se vede cum tânăra se balansează pe balustrada balconului cu întreaga greutate. Alunecă și cade șase etaje. Potrivit presei locale, medicii cred că Alexa nu va putea să meargă timp de 3 ani și că în următoarea perioadă va fi supusă mai multor intervenții de reconstrucție.

Vecinii tinerei spun că aceasta și-a riscat viața deseori făcând exerciții de yoga pe balustrada balconului. Procuratura, care a demarat o anchetă în acest caz, a concluzionat că a fost vorba de accident și nu vor fi formulate acuzații.

Alexa Terrazas este în spital, în stare gravă, cu multiple fracturi la toate membrele și leziuni grave la șold și la cap.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cei trei bărbați care s-au dus în vacanță în Mexic și au fost găsiți într-un puț erau împușcați în cap. Victimele, identificate de rude

100 de oameni s-au îmbolnăvit după ce au mâncat la o nuntă, iar 80 au ajuns cu „simptome violente” la spital, în Mexic

Scandal și revoltă în Mexic după ce un senator a tăiat o găină în parlament în numele zeului aztec al ploii

Un copil de 2 ani și-a lovit mama cu o mașină Tesla. Gigantul auto se află acum în fața unui proces bizar

Partenerii noștri