O tânără care încearcă un exercițiu extrem de yoga cade de la al șaselea etaj. Momentul, surprins pe cameră

Data publicării:
accident yoga

O femeie a supraviețuit miraculos după ce a căzut de la 25 de metri înălțime, în timp ce încerca o poziție extremă de yoga, pe balustrada balconului ei.

Alexa Terrazas, 23 de ani, din Mexic, făcea exercițiul pentru un pictorial, dar, din nefericire, a alunecat și a căzut de la al șaselea etaj. Imaginea care surprinde momentul căderii s-a viralizat, relatează LadBible.com.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Tânăra a fost dusă de urgență la cel mai apropiat spital din statul mexican Nuevo Leon, sâmbătă, unde medicii i-au salvat viața după o operație care a durat 11 ore.

În imaginea distribuită online se vede cum tânăra se balansează pe balustrada balconului cu întreaga greutate. Alunecă și cade șase etaje. Potrivit presei locale, medicii cred că Alexa nu va putea să meargă timp de 3 ani și că în următoarea perioadă va fi supusă mai multor intervenții de reconstrucție.

Vecinii tinerei spun că aceasta și-a riscat viața deseori făcând exerciții de yoga pe balustrada balconului. Procuratura, care a demarat o anchetă în acest caz, a concluzionat că a fost vorba de accident și nu vor fi formulate acuzații.

Alexa Terrazas este în spital, în stare gravă, cu multiple fracturi la toate membrele și leziuni grave la șold și la cap.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri