Live

Galerie Foto Petrecere cu tort și coifuri colorate pentru doi pui de urs polar crescuți de oameni

Data actualizării: Data publicării:
Doi pui de urs polar, respinși de mama lor și crescuți de îngrijitorii grădinii zoologice unde s-au născut, au împlinit un an. FOTO: Profimedia Images

Doi pui de urs polar, respinși de mama lor și crescuți de îngrijitorii grădinii zoologice unde s-au născut, au împlinit un an, iar pentru ei a fost organizată o petrecere cu tort și coifuri colorate.

Cei doi pui s-au născut în decembrie 2020 într-o grădină zoologică din Rusia, numită Gelendzhik Safari Park. Încă de la naștere, mama lor a refuzat să-i hrănească și să-i crească. Ei au fost crescuți de îngrijitorii parcului.

La un an de atunci, în fotografiile făcute publice, cei doi urși polari au fost surprinși devorând prăjituri și purtând pălării, la petrecerea organizată pentru ei.

Îngrijitorii lor spun că deși au crescut, urșii nu vor să renunțe la hrănirea cu biberonul.

Puii de urs polar s-au născut în urma împerecherii unei femele de șapte ani cu un mascul de 18 ani, eveniment considerat incredibil, întrucât reproducerea urșilor polari în captivitate este un lucru extrem de rar. 

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros ce mi se întâmplă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO Un zoo din China a vopsit doi cățeluși în alb și negru și i-a taxat cu 3 dolari pe credulii care au mers să vadă „câinii-panda”

O cățelușă Golden Retriever s-a născut cu blana verde, iar imaginile cu ea au ajuns virale

O grădină zoologică a trimis păuni militarilor ruși din Ucraina, dar totul s-a transformat într-un val de insulte la adresa lui Putin

Alertă de pestă porcină în Olt. Peste 11 mii de animale au fost sacrificate la o fermă

Partenerii noștri