Live

Foto Român arestat în Olanda după ce a furat o oaie de la o grădină zoologică. A fost prins cu ea în portbagaj

Data actualizării: Data publicării:
S-a dovedit că animalul găsit în portabagajul românului fusese furat de la o grădină zoologică din Eindhoven. Foto: Facebook/Dierenambulance Brabant Noord-Oost

Un român a fost arestat în Olanda după ce a fost prins de polițiști cu o oaie în portbagajul mașinii. S-a dovedit că animalul fusese furat de la o grădină zoologică din Eindhoven, potrivit publicației Nu.nl.

Polițiștii olandezi au oprit în trafic un șofer care conducea haotic pe A2, lângă Boxtel, și au găsit în portabagajul său o oaie vie.

Bărbatul de 37 de ani, de origine română, a fost arestat și este suspectat că ar fi condus sub influența alcoolului sau a drogurilor, a declarat pentru NU.nl un purtător de cuvânt al poliției.

Potrivit sursei citate, care preia radiodifuzorul Omroep Brabant, angajații fermei bănuiesc că românul a vrut să sacrifice oaie. „Altfel de ce ai lua un asemenea animal? Nu ca să te mângâie...”, spun aceștia. 

Editor : I.C

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

De ce a fost descalificat reprezentantul Olandei înaintea finalei Eurovision 2024

Ultimele grădini zoologice din Costa Rica au fost închise, iar animalele duse în centre de salvare

Scandal politic uriaș la Eurovision, înainte de finală. Reprezentanta Israelului a fost huiduită iar Olanda a fost exclusă

VIDEO Un zoo din China a vopsit doi cățeluși în alb și negru și i-a taxat cu 3 dolari pe credulii care au mers să vadă „câinii-panda”

Partenerii noștri