Live

Trei români acuzați că au violat o tânără de 19 ani, în Marea Britanie. Bărbații au, însă, o altă variantă

Data actualizării: Data publicării:

Trei români, culegători de fructe în Marea Britanie, au fost acuzați că au violat o tânără de 19 ani pe o plajă din Portsmouth. Bărbații, cu vârste cuprinse între 23 și 27 de ani, au o altă variantă și își susțin nevinovăția.

Mădălin N., 23 de ani, Genghiz I., 27 de ani, și Ionel C., 25 de ani, angajați la o fermă agricolă din Colworth, au fost acuzați că au violat o tânără de 19 ani, în dimineața de 9 martie, după o noapte petrecută într-un bar, relatează The Sun.

Procurorul de caz, Rebecca Austin, a declarat în instanță că presupusa victimă își începuse seara acasă la niște prieteni, unde a băut și a consumat cocaină și canabis, așa că nu își poate aminti exact ce s-a întâmplat.

Ulterior, tânăra și prietenii ei s-au dus într-un bar, unde fata s-a întâlnit cu unul din români, cu care a dansat și s-a sărutat.

Tânăra era în stare avansată de ebrietate și a rămas în compania românului când prietenii ei au plecat. Cei doi au părăsit localul împreună, mai tarziu, fiind așteptați pe o alee de colegii românului, care ar fi agresat-o sexual chiar acolo. Tânăra susține că nu a fost capabilă să se împotrivească din cauza stării în care se afla.

„Următorul lucru pe care și-l amintește este faptul că era pe plajă, iar cineva era deasupra ei”, a declarat procurorul Rebecca Austin.

Cei trei bărbați însă spun că fata le-ar fi făcut avansuri și i-a încurajat să întrețină raport sexual.

Autoritățile au fost alertate de un prieten al victimei, care a găsit-o pe aceasta pe plajă după câteva ore și i-a povestit că a fost violată de cei trei români.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Doi soți români au fost arestați în Italia după ce poliția a văzut filmările din telefonul femeii

Condamnat la moarte de 2 ori pentru viol și crimă, un bărbat a ieșit din închisoare după 11 ani

Polițiștii din India au anunțat că i-au arestat pe toți bărbații care au violat-o în grup pe turista spaniolă și l-au bătut pe soțul ei

Mărturia tulburătoare a turistei spaniole violate în grup în India, în timp ce soțul ei era bătut: Unii mă agresau, alții se uitau

Partenerii noștri