Live

Un bărbat a câștigat de două ori la loto într-o săptămână

Data publicării:
Foto: Shutterstock

Un bărbat din Sydney, care a sărbătorit recent câştigarea unui premiu la loteria australiană, a dat lovitura din nou la nici o săptămână de la prima reuşită.


Bărbatul de circa 40 de ani, din suburbia Bondi, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a câştigat la 6 mai 1.020.487 de dolari australieni (644.000 de euro), iar sâmbătă a dat din nou lovitura, obţinând 1.457.834 de dolari australieni.

''Mi-am spus că e prea frumos să fie adevărat'', a declarat el luni după ce a primit vestea de la NSW Lotteries, organismul oficial care gestionează loteria din statul New South Wales.

''Probabilitatea de a câştiga de două ori într-o perioadă atât de scurtă de timp trebuie să fie inexistentă. Mi-aş fi dorit să am un sfat pentru alţii despre cum să câştigi la loterie, însă nu am'', a spus el.

Întrebat ce va face cu banii, el a menţionat că ''nu va face prostii'' şi că intenţionează să investească suma obţinută în domeniul imobiliar în zona Sydney, să-şi cumpere o maşină nouă şi să plece în vacanţă în Honolulu.

Organizatorii loteriei au spus că nu pot estima probabilitatea de a câştiga de două ori într-o săptămână, însă au precizat că există o şansă la 1,845 de milioane de a da lovitura o dată.

''Nu ştim pe nimeni care a câştigat de două ori într-o săptămână'', a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al NSW Lotteries, Matt Hart, citat de Agerpres.

''Ştim oameni care au câştigat de două ori în viaţă, însă nu de două ori într-o săptămână. Este foarte neobişnuit şi unic'', a adăugat el.

Jocul de loterie este foarte popular în Australia unde există mai mulţi operatori de stat şi în sectorul privat. 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O femeie a fost ucisă la fiecare patru zile în 2024, în Australia. Oamenii cer ca aceste violențe să fie declarate urgență națională

Premierul australian spune că Musk e un „miliardar arogant” pentru că refuză să dea jos de pe X înregistrările atacului din Sydney

“Bărbatul cu bâta”, care a intervenit eroic în timpul atacului de la mall-ul din Sydney, a primit cetăţenie australiană

China amenință cu proliferarea nucleară în Pacific după ce Australia a anunțat că se va dota cu submarine propulsate nuclear

Partenerii noștri