Live

Video Un bărbat a murit la Moscova, după ce un copac a căzut peste el, pe Bulevardul Ucrainei

Data publicării:
Primarul Moscovei a declarat că alte 10 persoane au fost rănite din cauza furtunii din capitala Rusiei. Foto: Captură video

Un bărbat a murit după ce a fost zdrobit de un copac căzut pe Bulevardul Ucrainei din Moscova. Imaginile video au fost difuzate de procuratura din capitala Rusiei.

„În seara zilei de 10 iulie, un copac a căzut peste un bărbat pe Bulevardul Ucrainei. A murit pe loc”, a declarat procuratura din Moscova, potrivit presei ruse.

Imagini video surprinse de o cameră de supraveghere din apropiere îl arată pe bărbat stând la câțiva metri de copac și privindu-și telefonul. Nu este conștient de rafala puternică de vânt care smulge copacul și se prăbușește peste el.

Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a declarat că alte 10 persoane au fost rănite din cauza furtunii din capitala Rusiei și au fost transportate la spitalele din Moscova.

Autorităţile iau măsuri pentru a elimina consecinţele vântului puternic şi a ploii, a spus Sobianin. Edilul a mai declarat că furtunile vor continua să lovească capitala și că „vânturile ar putea atinge 90 de km/h”.

Editor : R.K.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Doi jurnaliști ruși au fost arestați pentru „extremism”, fiind acuzați că au lucrat pentru Fundația lui Aleksei Navalnîi

Putin încalcă din nou regulile internaționale. UE critică Moscova după ce a preluat controlul unor firme italiene şi germane

Un bărbat din Neamț a murit după ce un copac a căzut peste el

Ambasada Franței din Moscova a fost vandalizată cu simboluri amenințătoare care fac trimitere la război

Partenerii noștri