Live

Un bărbat s-a căsătorit cu iubita lui în ziua înmormântării ei. „Nu o să renunț niciodată la tine”

Data publicării:
Foto: GettyImages

Un bărbat din China s-a căsătorit cu iubita lui decedată, în timpul ceremoniei de înmormântare, pentru a arăta cât de mult a iubit-o. În plus, el a vrut să-i îndeplinească femeii pe care a iubit-o o ultimă dorință - aceea de a fi mireasă.

Xu Shinan, 35 de ani, era împreună cu iubita lui, Yang Liu, de 12 ani. Femeia a murit de cancer la sân, înainte să își îndeplinească visul de a se căsători, potrivit Daily Mail.

Yang a fost îmbrăcată în rochie albă și a fost înconjurată de 169 de buchete de trandafiri roz când Xu și-a rostit jurămîntele de credință. Ceremonia specială a avut loc la finele săptămânii trecute, în Dalian, estul Chinei. La ea au asistat familiile și prietenii celor doi tineri.

Soția mea, să nu îți faci griji! Nu o să renunț niciodată la tine”, a spus Xu la căpătâiul „soției”.

Yang a murit pe data de 14 octombrie, la vârsta de 34 de ani, după ce a luptat cu cancerul cinci ani și jumătate. Xu a vegheat-o 24 de ore din 24, timp de șapte zile după deces, așa cum spune tradiția chineză.

„Soția mea mi-a spus că nimeni nu are voie să plângă când moare. Mi-am reținut lacrimile în ziua înmormântării, dar atunci când a fost dusă la crematoriu nu am mai putut să rezist”, a spus bărbatul.

Cei doi s-au cunoscut în 2007, iar în 2013 și-au depus actele în vederea căsătoriei, dar în timpul pregătirilor pentru nuntă, tânăra a fost diagnosticată cu boala cumplită și au amânat evenimentul.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

China se plânge că e „denigrată” și „reprimată” de SUA și amenință cu represalii după noi sancțiuni americane

FOTO Momentul în care Paza de Coastă chineză atacă nave filipineze. „Erau atât de aproape încât le vedeam fețele”

Numărul morților după prăbușirea unei autostrăzi în China a crescut la 48

"China a învățat o lecție din războiul din Ucraina". Beijingul face o mișcare care crește temerile că pregătește invazia în Taiwan

Partenerii noștri