Live

Un bărbat și-a aruncat la gunoi economiile și credea că a pierdut banii definitiv, dar apoi s-a întâmplat ceva uimitor

Data publicării:
Teanc de dolari. Foto: GettyImages

Un bărbat din Ashland, Oregon, care își aruncase accidental economiile la gunoi, a avut parte de un noroc neașteptat, informează Huffington Post.

Bărbatul neatent a aruncat 23.000 de dolari aflați într-o cutie de pantofi într-o pubelă, iar până și-a dat seama ce făcuse pubela fusese deja golită de un camion. Ulterior a sunat la compania de salubrizare, iar reprezentații companiei și-au rugat angajații să se uite după recipient.

Într-un final, deși camionul fusese aproape golit, un angajat a observat cutia și a recuperat banii, mai puțin 320 de dolari.

Marele noroc al bărbatului a fost nu doar că a angajatul a găsit cutia, ci și că banii au reușit cumva să rămână în ea pe tot parcursul drumului de 320 de kilometri până la stația de sortare.

Editor web: Vlad Mironescu

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Proiect de lege: Cei care au folosit diplome false, nevoiţi să returneze banii obţinuți din sporuri, salariu net şi alte beneficii

Partidele au primit în luna iunie subvenții de peste 22 de milioane de lei

Un cuplu care „pescuia cu magnetul” într-un lac a descoperit un seif cu 100.000 de dolari. Poliția le-a spus că pot să îl păstreze

Meciul de retragere a „Generației de Aur” a produs un venit uriaș. Unde vor merge banii obținuți

Partenerii noștri