Live

Un câine maidanez se preface că are un picior rupt pentru a primi mâncare de la trecători. VIDEO

Data publicării:
FOTO: Captură YouTube

Un câine isteț a pus la cale un plan prin care atrage atenția și compasiunea trecătorilor și primește mâncare din belșug.

Câinele maidanez, botezat de localnicii din Bangkok, Thailanda, Gae, se preface că are unul din picioarele din spate rupt și îl trage după el în timp ce se deplasează pe stradă, stârnind mila oamenilor, relatează LadBible.com.

Câinele a fost filmat în timp ce „luptă” pentru a înainta. Dar imediat ce vreo persoană se apropie în încercarea de a-l ajuta, Gae sare sprinten pe toate cele patru picioare și începe să se miște enegic dând din coadă, bucuros că a primit atenția pe care o aștepta.

O femeie care locuiește în zonă, Thaweeporn Chongplapolkul, a spus că l-a dus, totuși, pe Gae la veterinar, suspectând că are o suferință, însă medicul a spus că este perfect sănătos.

„Acest câine bătrân își face veacul în această zonă de câțiva ani. Tot timpul a recurs la trucuri pentru a primi de mâncare. Este foarte inteligent”, a spus femeia.

Editare web: D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

OMS spune că riscul infectării oamenilor cu gripa aviară este o „preocupare enormă”. „Rata mortalității este extraordinar de mare”

Vulpea era cel mai bun prieten al omului în trecut. Descoperirea inedită făcută de oamenii de știință

"Adoptă o capră". Soluție inedită găsită de o insulă unde sunt de șase ori mai multe capre decât oameni

Cuplu de francezi condamnat pentru deținerea a 159 de pisici și 7 câini în apartament

Partenerii noștri