Live

Un gimnast de 18 ani este primul bărbat care îl acuză pe Larry Nassar de agresiuni sexuale

Data actualizării: Data publicării:

Un gimnast de 18 ani este primul bărbat care-l acuză de agresiuni sexuale pe deja condamnatul medic sportiv Larry Nassar.

Jacob Moore, a căruia soră se numără şi ea printre victime, şi-a împărtăşit experienţa traumatizantă într-o conferinţă de presă.

El a povestit cum a fost molestat în timpul unei şedinţe de acupunctură cu Larry Nassar. Deși sportivul acuza durere la umăr, medicul l-a invitat la subsolul casei lui pentru o ședință de acupunctură în zona genitală, notează CNN.

„Când am plecat de la el, am știut că nu o să ma ajute tratamentul lui. E frustrant să fii accidentat și să speri că vei primi ajutor medical, însă acest lucru să nu se întâmple”, afirmă Jacob Moore, gimnast.

„Dacă mai sunt şi alţii ca mine, nu trebuie să vă temeţi de această idee preconcepută că bărbaţii nu pot fi abuzaţi sexual sau nu se poate profita de ei”, precizează gimnastul.

Fostul medic al lotului olimpic de gimnastică al Statelor Unite a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru agresarea a sute de sportive.

CITIȚI ȘI: Declaraţii tulburătoare. Fostă gimnastă: Cu mama mea în cameră, Larry Nassar îmi făcea aceste "tratamente"

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Tragedie! Un campion a anunțat că fiul său în vârstă de 15 luni a murit: ”Prietenul meu e fără viață. Vă rog, ajutați-mă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Patru poliţişti au fost ucişi într-un schimb de focuri în Statele Unite

Țările G7 s-au angajat să-și închidă centralele pe cărbune până în 2035

Refugiaţii palestinieni din Rafah au scris pe corturi mesaje de mulțumire pentru studenții care protestează în campusurile americane

Peste 100 de tornade au devastat centrul Statelor Unite în ultimele trei zile. Cinci morți și zeci de răniți

Partenerii noștri