Sari la conținut

Un gimnast de 18 ani este primul bărbat care îl acuză pe Larry Nassar de agresiuni sexuale

Un gimnast de 18 ani este primul bărbat care-l acuză de agresiuni sexuale pe deja condamnatul medic sportiv Larry Nassar.

Jacob Moore, a căruia soră se numără şi ea printre victime, şi-a împărtăşit experienţa traumatizantă într-o conferinţă de presă.

El a povestit cum a fost molestat în timpul unei şedinţe de acupunctură cu Larry Nassar. Deși sportivul acuza durere la umăr, medicul l-a invitat la subsolul casei lui pentru o ședință de acupunctură în zona genitală, notează CNN.

„Când am plecat de la el, am știut că nu o să ma ajute tratamentul lui. E frustrant să fii accidentat și să speri că vei primi ajutor medical, însă acest lucru să nu se întâmple”, afirmă Jacob Moore, gimnast.

„Dacă mai sunt şi alţii ca mine, nu trebuie să vă temeţi de această idee preconcepută că bărbaţii nu pot fi abuzaţi sexual sau nu se poate profita de ei”, precizează gimnastul.

Fostul medic al lotului olimpic de gimnastică al Statelor Unite a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru agresarea a sute de sportive.

CITIȚI ȘI: Declaraţii tulburătoare. Fostă gimnastă: Cu mama mea în cameră, Larry Nassar îmi făcea aceste "tratamente"

Pe aceeași temă

Povara datoriilor revine

MUNCHEN - Creșterea economică globală accelerează. Dar, înainte să deschidem șampania, trebuie să admitem că sporirea...