Live

Un indian care a câștigat 3 milioane de dolari la loterie se plânge că este hăituit și exasperat de oamenii care îi cer bani

Data publicării:
Sursa foto: Captură YouTube/ANI

Câștigătorul unei loterii de stat din India spune că regretă că a câștigat marele premiu pentru că este copleșit de oamenii care îi cer să-i ajute cu bani, informează BBC.

Anoop, un șofer din statul indian Kerala, a câștigat a începutul lunii septembrie 250 de milioane de rupii (3,06 milioane de dolari) la loterie.

La doar o săptămână distanță, el a publicat pe internet un clip video în care le cere străinilor să nu-l mai deranjeze pe el sau pe membrii familiei lui.

"Aș fi vrut să nu fi câștigat", spune el. "Poate premiul al III-lea ar fi fost mai bun".

În filmare Anoop spune că se gândește să se mute ca să scapă de atenția copleșitoare a publicului. El a apărut în presa națională din India când a câștigat marele premiu, aceasta fiind cea mai mare sumă de bani oferită vreodată de loteria de stat.

Bărbatul a cumpărat biletul pe 18 septembrie, cu banii strânși de fiul său, cu o zi înainte să plece în Malaezia pentru un loc de muncă. După ce s-a aflat că Anoop a câștigat, familia a primit foarte multă expunere media. "Am fost fericit când am câștigat, veneau la noi oameni de la televiziuni și eram bucuroși", mai spune el.

La scurt timp, situația a scăpat de sub control. "Nu pot să mai ies din casă, nu pot să merg nicăieri. Copilul meu e bolnav și nu pot să-l duc la doctor", spune Anoop. El urmeză să primească 150 de milioane de rupii (1,9 milioane de dolari) după ce câștigul său va fi impozitat, dar povestește că oamenii se adună în fața casei sale în fiecare dimineață.

"Le spun tuturor că n-am primit încă niciun ban, însă nimeni nu vrea să înțeleagă, nu contează de câte ori le repet", spune Anoop.

Ca să scape de atenția publicului, Anoop și familia lui și-au părăsit casa și locuiesc la rude.

Editor : V.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un imigrant bolnav de cancer a câștigat 1,3 miliarde de dolari, unul dintre cele mai mari premii de loterie din SUA

O femeie a găsit un bilet la loto vechi. Când s-a dus să-l verifice a aflat că este milionară

S-au deschis secțiile de votare în India. Aproape 1 miliard de oameni sunt așteptați la urne în cele 6 săptămâni de alegeri generale

Doi soți din India au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora

Partenerii noștri