Live

Video Un leopard ținut ca animal de companie a scăpat dintr-o casă și a provocat panică ore întregi în capitala Pakistanului

Data publicării:
Sursa foto: Islamabad Pakistan HikingTrails / Facebook

Un leopard a evadat joi dintr-o locuinţă din Islamabad, unde era ţinut ca animal de companie, provocând panică ore întregi pe străzi înainte de a fi capturat, au anunţat vineri serviciile de protecţie a faunei sălbatice din Pakistan, relatează AFP.

Imaginile video postate pe reţelele sociale arată cum leopardul, un mascul tânăr, se strecoară sub maşini înainte de a doborî un bărbat pe o stradă rezidenţială din capitală şi apoi sare peste gardul unei grădini.

Leopardul evadat, în vârstă de doi-trei ani, a rănit uşor patru persoane înainte de a fi capturat şi plasat în fosta grădină zoologică din capitală, care a fost nevoită să-şi închidă porţile la sfârşitul anului 2020 pentru că animalele erau maltratate.

În incintă se mai află în prezent un urs negru, un tigru şi mai multe maimuţe, toate animale domestice salvate de serviciile pentru protecţia faunei sălbatice în ultimele luni.

"Avem informaţii că mai multe persoane din (Islamabad) şi din alte cartiere din Rawalpindi (oraş învecinat capitalei) deţin animale sălbatice pentru companie, inclusiv leoparzi", a mai spus Bangash.

Poliţia a deschis o anchetă pentru găsirea proprietarului leopardului.

Editor : V.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un student din Pakistan a fost condamnat la moarte din cauza unor mesaje pe WhatsApp

Un șobolan a ținut la sol un avion Airbus timp de 3 zile. Mai multe zboruri au fost întârziate

O femeie a fost la un pas să fie linșată din cauza imprimeului de pe rochie. Ce i-a înfuriat pe oamenii care au văzut-o

Gruparea Stat Islamic a revendicat atacurile produse la birouri electorale în Pakistan, cu o zi înainte de alegerile legislative

Partenerii noștri