Live

Un român care și-a sedus fosta cumnată cu 17 ani mai tânără a fost vânat prin Europa și ucis la Paris de socrul lui

Data actualizării: Data publicării:
Poliția franceză FOTO: Getty Images

Un român de 66 de ani este judecat pentru crimă în Franța, după ce și-a ucis ginerele, în 2020. Cazul a stârnit interesul presei din hexagon, pentru că are în spate o poveste ca de film. Bărbatul acuzat de crimă a spus că, de fapt, totul a fost un accident și că el a vrut să-și salveze fiica din mâinile unui om care-i făcea rău. Se pare că suspectul de crimă pornise într-o adevărată vânătoare de oameni prin Europa, în căutarea ginerelui pe care îl considera periculos.

Crima s-a petrecut pe data de 24 iunie 2020, în fața unui restaurant de pe strada d'Abbeville din arondismentul 10, din Paris. Suspectul, Dorian B. - un nume fictiv dat de anchetatotorii francezi - care purta mască facială, o șapcă și ochelari de soare, s-a apropiat de ginerele lui, Marius B., care era în compania soției lui, în vârstă de 18 ani, în același timp fiica lui Dorian B.. Cei doi bărbați s-au încăierat, iar Dorin și-a înjunghiat în gât ginerele cu un cuțit pe care îl avea la el. După ce a comis gestul, el și-a dat jos masca și ochelarii, ca să-i arate agresorului cine este, potrivit actu.fr.

Dorin B. a fost arestat câteva zile mai târziu, în Marea Britanie. Adus în Franța, el a spus că a vrut să-l înjunghie pe ginerele lui în picior, ca să o poată lua pe fiica lui de lângă el. Acesta le-a mai explicat polițiștilor că ginerele lui era dependent de droguri, îi bătea fata și că avea de gând să o oblige să se prostitueze.

Toată povestea a început cu câțiva ani înainte, când Marius B. s-a căsătorit cu fiica cea mare a lui Dorian. Se pare că în timpul căsniciei Marius a început să consume droguri și era adesea violent cu soția lui. Într-un final, cei doi au divorțat, dar Marius a sedus-o pe sora mai mică a fostei soții și au început o relație. La momentul respectiv, întreaga familie locuia în Marea Britanie.

Dar Marius și-a luat noua parteneră și au plecat în Belgia. Dorian a pleacat în căutarea lor și i-a găsit la Bruxelles. A izbucnit atunci o ceartă, Dorian și-a lovit fiica și a fost arestat, dar eliberat la scurt timp.

S-a întors în Marea Britanie și după un timp a aflat de la un prieten că fiica lui, aflată deja la Paris, lua bătaie de la Marius și că acesta ar avea de gând să o „vândă albanezilor” pentru prostituție.

Dorian B. a plecat spre Paris pentru a-și salva fiica. „Mi-a fost teamă că o va ucide și atunci mi-am spus că mi-ar părea rău dacă nu mă duc”, le-a spus acuzatul anchetatorilor.

Ajuns în capitala Franței, Dorian B. s-ar fi dus și la Ambasada României, ca să ceară ajutor pentru a-și găsi fiica, spune el. Însă prietenul lui i-a indicat zona în care își făceau veacul Marius și soția lui și exact acolo i-a găsit în ziua crimei.

Dorian B. a spus că inițial i-a urmărit pe cei doi și a încercat să sune la poliție, dar ulterior a decis să acționeze pe cont propriul.

Procesul lui Dorian B. continuă până pe data de 27 ianuarie 2023.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Medicul român care și-a ucis amanta în Ungaria va fi adus în România. Dan Stamatiu este condamnat la închisoare pe viață

Un fost ministru din Kazahstan a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă

Doi soți români au fost arestați în Italia după ce poliția a văzut filmările din telefonul femeii

Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată

Partenerii noștri