Live

Un român înarmat și-a răpit copilul în Italia și s-a baricadat cu el în casă: „Am vrut să-i sărbătoresc ziua. A fost foarte frumos”

Data actualizării: Data publicării:
Un român de 49 de ani a fost arestat la Sezze, în provincia italiană Latina, pentru că a vrut să-și împuște soția Foto: Profmedia Images

Un român de 35 de ani din Italia a fost arestat după ce, înarmat cu un pistol, și-a răpit fiul de 5 ani și s-a baricadat cu el în casă timp de 15 ore, timp în care poliția a negociat cu el eliberarea copilului.

Potrivit Il Mattino, românul stabilit la Roncadelle, în provincia Brescia, s-a dus cu arma în mână la adăpostul pentru victime ale violenței domestice, acolo unde sunt cazați soția și fiul de 5 ani, răpindu-l pe cel mic.

S-a închis cu el în casă și abia după 15 ore le-a deschis ușa polițiștilor care au încercat în tot acest timp să-l recupereze pe minor.

Bărbatul a fost arestat. „Până la urmă, a fost cea mai frumoasă zi pe care am petrecut-o împreună”, le-a spus românul anchetatorilor.

El a încercat să diminueze gravitatea faptei sale subliniind că pistolul pe care l-a folosit nu era încărcat. „Arma pe care o aveam nu avea încărcătură. Nu am folosit-o ca să ameninț asistentul social, ci doar i-am arătat-o. Și nu aș fi folosit-o niciodată”, a mai spus bărbatul în timpul audierii din fața instanței de din Brescia. Procurorii l-au acuzat de răpire, violență domestică și deținere ilegală de arme și au cerut o pedeapsă de 6 ani și 4 luni.

În sala de judecată, el și-a recunoscut faptele, dar a spus că n-a intenționat nici măcar o secundă să-i facă rău fiului lui sau altei persoane.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Roxana Țuțu a reacționat imediat după ce s-a aflat câți bani a câștigat pentru lupta cu "Perversul de pe Târgu Ocna"

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână

Un român se îmbrăca în Mickey Mouse ca să jefuiască familiile pe străzile din Bologna. O avea alături și pe Minnie Mouse

Un român internat în spital, în Italia, s-a gândit să-și aprindă țigara când era conectat la un aparat cu oxigen. A fost găsit mort

Un român beat a izbit mortal cu BMW-ul un medic italian care ieșise să facă jogging

Partenerii noștri