Un român internat în spital, în Italia, s-a gândit să-și aprindă țigara când era conectat la un aparat cu oxigen. A fost găsit mort

Data actualizării: Data publicării:
masina de pompieri langa o cladire
Un român a murit într-un incendiu dintr-un spital din Italia pe care l-a provocat aprinzându-și țigara FOTO: agrigentonotizie.it

Un român de 53 de ani, rezident în Italia, a murit la sfârșitul săptămânii trecute într-un spital din Sicilia, pentru că nu s-a putut abține de la fumat.

Costică C., stabilit în localitatea Canicattì, din provincia siciliană Agrigento, era internat în spitalul Fratelli Parlapiano din Ribera. În timpul unei ședințe de oxigenoterapie, el și-a scos masca ca să-și aprindă o țigară. Astfel, el a provocat explozia aparatului de oxigen, care a fost urmată de incendiu, potrivit TG24.

Pompierii care au intervenit de urgență pentru a stinge incendiul i-au salvat pe ceilalți patru pacienți internați în același salon, însă Costică C. era deja mort.

Intervenția a fost rapidă, astfel că a fost împiedicată propagarea incendiului la alte secții. De asemenea, toți pacienții au fost evacuați la timp și nicio persoană nu a fost rănită.

Cei patru pacienți care se aflau în salon cu românul au fost transferați într-o altă aripă a spitalului.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri