Live

Un tânăr n-a vrut să-și lase mama să moară singură în spital și s-a cățărat zilnic două etaje până la fereastra ei. Femeia avea Covid

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Twitter

Un tânăr a vrut să fie alături de mama sa, infectată cu coronavirus și internată în spital, dar medicii i-au interzis din cauza protocoalelor de siguranță. Ca să nu-și lase mama singură în cele mai cumplite momentul, bărbatul de 30 de ani a decis să se cațere în fiecare seară două etaje, până în dreptul secției de terapie intensivă unde se afla mama sa. Scena s-a repetat aproape o săptămână, până când femeia a murit.

Poveste emoționantă provine din Palestina, fiind relatată de presa locală și citată de publicația italiană Il Messaggero. Personajul central este Jihad Al-Suwaiti, tânărul care și-a dorit cu orice preț să fie alături de mama sa, internată în spitalul Hebron.

Femeia, Rasmi Suwaiti, în vârstă de 73 de ani, care suferea și de o boală cronică, a fost testată pozitiv pentru coronavirus, iar starea ei s-a agravat rapid.

Ca să nu se simtă singură, fiul ei a decis să urce în fiecare seară două etaje și să o vegheze de la fereastră. Femeia a murit după 5 zile de terapie intensivă. „Am fost cu ea în ultimele ei momente de viață și chiar înainte să o văd murind am înțeles că nu mai există nicio speranță”, a spus tânărul.

Povestea lui a emoționat toată comunitatea și nu numai. Diplomatul ONU Mohamad Safa a postat pe pe Twitter un mesaj în semn de omagiu pentru dragostea pe care a arătat-o acest tânăr pentru mama lui.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

David Cameron spune că Hamas a primit o „ofertă foarte generoasă” de armistițiu de 40 de zile în Gaza

Germania va relua cooperarea cu UNRWA după ce acuzația Israelului de terorism a fost infirmată de o evaluare franceză

Cazul bizar al pacientului infectat cu coronavirus timp de 613 zile

„Ar trebui să-i fie rușine”. Israelul îl atacă pe Erdogan după întâlnirea acestuia cu șeful politic al Hamas

Partenerii noștri