Live

VIDEO. Cea mai scumpă insulă din lume este scoasă la vânzare

Data actualizării: Data publicării:

Cea mai scumpă insulă din lume este scoasă la vânzare pentru mai mult de 460 de milioane de dolari. Este vorba despre un complex artificial de patru insule, Al Marjan construit în nordul emiratului Abu Dhabi, cu o suprafaţă de aproape 2.7 kilometri pătraţi.

Pe Al Marjan sunt construite deja mai multe hoteluri de cinci stele şi complexuri rezidenţiale de lux şi sunt amenajate plaje şi porturi private. Mai este însă spaţiu pentru a se construi în continuare şi pentru a fi perfecţionată infrastructura.

În anunţul de vânzare a insulei este precizat că nu vor exista taxe pe venit pentru cumpărător şi nici controale pentru schimbul valutar.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu se întoarce în România vineri și aduce cu avionul și 20 de tineri blocați în Dubai unde au fost inundații record

Preşedintele Emiratelor Arabe Unite i-a spus lui Putin că țara sa susține rezolvarea conflictelor „prin dialog și diplomație”

Bloomberg: Cum au devenit șeicii din Abu Dhabi cea mai bogată familie din lume, cu o avere de peste 300 de miliarde de dolari

Supercupa Argentinei la fotbal va avea loc la Abu Dhabi

Partenerii noștri