Live

VIDEO. Un motan a supraviețuit două luni închis într-un container mâncând păianjeni și lingând condensul de pe pereți

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Cornwall Live

O pisică a supraviețuit timp de două luni într-un container de transport, până când cineva i-a auzit mieunatul disperat.

Se presupune că motanul Monty a rămas în viață lingând condensul de pe pereții containerului și mâncând păianjeni, potrivit ITV News.

Motănelul tigrat s-a strecurat în interiorul containerului din Helston, Cornwall, Marea Britanie la începutul lunii iulie și a rămas blocat în interior până acum. Proprietarii săi, Beverley și Paul Chapman, au împânzit în tot orașul afișe încercând să-l găsească, dar nu au primit nicio veste și au început să creadă că fusese ucis de o mașină.

Au fost uluiți când au fost contactați de un veterinar, după două luni, care i-a anunțat că Monty, care fusese identificat după microcip, este bine, sănătos. „Nu știu cum a supraviețuit, are 99 de vieți pisica asta”, a spus bucuroasă Beverley.

Monty a fost găsit când cineva l-a auzit „plângând” din interiorul containerului. Beverly a spus: „Containerul acela nu a fost deschis deloc timp de 2 luni, s-au grăbit să-l deschidă”.

Ea și Paul și-au recunoscut imediat pisica, chiar dacă între timp a pierdut două treimi din greutate.

Stăpânii au spus că Monty este un explorator, îi plac foarte mult plimbările, așa că nu se miră că a ajuns în zona cu containere. „Este foarte independent. Are șapte sau opt locuințe secundare - toată lumea îl iubește”, a mai spus stăpâna lui.

 

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ministrul britanic al Apărării este „foarte îngrijorat” de partneriatul dintre Putin și Xi Jinping: „E o amenințare”

Rusia acuză Marea Britanie că e un „participant de facto” în războiul din Ucraina

Noua ofensivă a Rusiei în Ucraina ar trebui să fie „un apel de trezire la realitate”. Avertismentul unui ministru britanic

Aproape jumătate din toți banii murdari ai lumii trec prin Londra și teritoriile britanice de peste mări

Partenerii noștri