Live

Zeci de oameni au rămas fără mașini după ce au parcat pe un lac înghețat VIDEO

Data actualizării: Data publicării:

Peste 25 de oameni au rămas fără mașini în apropierea orașului rusesc Vladivostok, după ce au folosit un lac înghețat drept parcare, informează Nos.nl.

Șoferii veniseră ca să pescuiască la pescuit la copcă și au parcat pe gheață, iar gheața s-a rupt după aproximativ o oră.

 

 

"Oamenii fugeau înapoi, țipau", povestește unul dintre martori. "Ne aflam departe, dar am luat tot și am fugit înapoi", a adăugat acesta.

Locuitorii din zonă spun că parchează des pe gheață, însă niciodată nu au fost atât de multe mașini pe lac în același timp.

Câteva mașini au putut fi scoase chiar de șoferi, însă altele s-au scufundat în lacul cu o adâncime de doi metri. Autoritățile locale au adus macarele și scafandri pentru a scoate mașinile din apă. Nicio persoană nu a fost rănită.

Editor web: Vlad Mironescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Rușii au atacat din nou orașul ucrainean Harkov. Cel puţin cinci morţi şi 16 răniţi

Ministrul britanic al Apărării este „foarte îngrijorat” de partneriatul dintre Putin și Xi Jinping: „E o amenințare”

Ucrainenii au distrus vânătorul rusesc de mine Proiect 266-M Kovroveţ: "Încă o zi proastă pentru flota rusă de la Marea Neagră"

"Se pregătește un mare haos". Mii de luptători ruși au ajuns în zece baze din Libia, stârnind îngrijorări cu privire la planul Moscovei

Partenerii noștri