Live

Misterul supraviețuirii unui băiețel de 3 ani în pădure, la -6 grade Celsius. Povestea ireală pe care le-a spus-o părinților

Data publicării:

Un copil de trei ani, din Carolina de Nord, SUA, a supraviețuit în mod miraculos două nopți singur, într-o pădure, la temperaturi sub pragul de îngheț. După ce a fost salvat, copilul le-a spus polițiștilor și părinților săi o poveste de-a dreptul ireală, scrie The Guardian.

Micuțul Casey Hathaway susține că un „urs prietenos” i-a fost alături în timpul petrecut în pădure și i-a ținut de cald. Copilul a fost descoperit de către echipajele de salvare prins în mărăcinii unor tufișuri, ud până la piele și înghețat. Băiatul dispăruse marțea trecută și a fost găsit abia joi, întrucât operațiunile de căutare au fost întrerupte din cauza vremii rele.

Copilul a povestit că „a avut un prieten în pădure, un urs care i-a stat alături”.

„Spune că a stat cu ursul două zile. Dumnezeu ni l-a trimis înapoi sănătos. Miracolele chiar se întâmplă”, a declarat mătușa copilului.

Casey a dispărut în timp ce se juca în curtea bunicii sale, cu alți doi copii. Temperaturile pe timpul nopții au scăzut și la -6 grade Celsius, astfel că părinții micuțului erau extrem de îngrijorați pentru viața lui, mai ales că acesta nu era îmbrăcat de vreme rece.

Pentru găsirea băiețelului a fost demarată o amplă operațiune de cautare și salvare, cu elicoptere, drone, scafandri, polițiști și sute de voluntari. Până joi, vremea se înrăutățise atât de tare încât autoritățile le-au cerut voluntarilor să nu se mai implice.

Casey a scăpat teafăr și a cerut doar să bea apă și să își revadă mama.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

SUA acuză Rusia pentru atacurile cibernetice în Europa: Condamnăm cu fermitate acțiunile serviciului rus de informații

China a lansat o misiune spațială pe fața întunecată a Lunii. SUA avertizează că „programul spaţial civil e de fapt un program militar”

Ce spun serviciile secrete americane despre Putin: „Este cuprins de o frică paranoică”

Se extind mișcările propalestiniene. Studenții canadieni au instalat tabere în marile universități. 200 de arestări la UCLA, în SUA

Partenerii noștri