Live

Momentul emoționant în care un bătrân își revede soția după 215 zile de spitalizare, într-un azil din Florida

Data publicării:
Foto: Captură video BBC

Doi vârstnici căsătoriți de peste 60 de ani s-au reunit la centrul de îngrijire unde locuiesc, în Florida, Statele Unite,  după 215 de zile, timp în care au stat separați. Momentul în care bărbatul își revede soția a fost filmat și publicat de BBC.

Reuniunea celor doi s-a lăsat cu lacrimi de emoție și bucurie deopotrivă. Joseph a fost internat în luna martie, dar nu a putut avea vizitatori din cauza restricțiilor impuse de pandemia de Covid-19.

În cei 60 de ani de când sunt căsătoriți, Joseph și Eve nu au stat niciodată atât de mult timp departe unul de celălalt. Când bătrânul a fost externat, reprezentanții centrului au decis să-i facă o surpriză soției sale. Atunci când l-a văzut intrând pe ușă, Eve a exclamat: ”Mi-a fost atât de dor de tine. Te iubesc!”, în timp ce toți cei din spatele camerei care a filmat momentul emoționant plângeau ca niște copii. 

”Am fost la fel de emoționată ca ei. Le știam povestea și am decis că această reîntâlnire trebuie să rămână undeva, pe o cameră video. Toți cei din jurul meu plângeau”, a povestit pentru BBC Clary Abreu, una dintre îngrijitoarele centrului. 

Imaginile în care Joseph și soția sa, Eve, s-au întâlnit din nou sunt emoționante: 

 

Editor : Alexandra Andronie

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Barron Trump intră în politică la 18 ani. Fiul cel mai mic al lui Donald Trump va fi delegat la Convenţia Națională Republicană

Un bărbat a vrut să urce în avion cu doi șerpi ascunși în pantaloni

VIDEO Un bărbat își desface o bere, pentru că „e rece”, în momentul în care polițiștii stau cu arma ațintită spre el

Guvernul anunță că România este tot mai aproape de îndeplinirea criteriilor tehnice pentru admiterea în programul Visa Waiver

Partenerii noștri