Momentul emoționant în care un bătrân își revede soția după 215 zile de spitalizare, într-un azil din Florida

Data publicării:
reintalnire florida
Foto: Captură video BBC

Doi vârstnici căsătoriți de peste 60 de ani s-au reunit la centrul de îngrijire unde locuiesc, în Florida, Statele Unite,  după 215 de zile, timp în care au stat separați. Momentul în care bărbatul își revede soția a fost filmat și publicat de BBC.

Reuniunea celor doi s-a lăsat cu lacrimi de emoție și bucurie deopotrivă. Joseph a fost internat în luna martie, dar nu a putut avea vizitatori din cauza restricțiilor impuse de pandemia de Covid-19.

În cei 60 de ani de când sunt căsătoriți, Joseph și Eve nu au stat niciodată atât de mult timp departe unul de celălalt. Când bătrânul a fost externat, reprezentanții centrului au decis să-i facă o surpriză soției sale. Atunci când l-a văzut intrând pe ușă, Eve a exclamat: ”Mi-a fost atât de dor de tine. Te iubesc!”, în timp ce toți cei din spatele camerei care a filmat momentul emoționant plângeau ca niște copii. 

”Am fost la fel de emoționată ca ei. Le știam povestea și am decis că această reîntâlnire trebuie să rămână undeva, pe o cameră video. Toți cei din jurul meu plângeau”, a povestit pentru BBC Clary Abreu, una dintre îngrijitoarele centrului. 

Imaginile în care Joseph și soția sa, Eve, s-au întâlnit din nou sunt emoționante: 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Editor : Alexandra Andronie

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri