Live

O fetiță de 1 an și o lună a murit după ce mama ei a călcat-o din greșeală cu mașina

Data actualizării: Data publicării:
O fetiță de 1 an și o lună a murit după ce mama ei a călcat-o din greșeală cu mașina. Foto: Profimedia

O fetiță de 13 luni a murit după ce mama ei a călcat-o cu mașina din greșeală, în timp ce parca lângă casa lor din Arizona, relatază NBC.

Femeia a sunat imediat la numărul de urgență 911 să anunțe că „și-a lovit copilul de 13 luni cu mașina”, potrivit Biroului șerifului din comitatul Yavapai.

Mașina era parcată pe o alee în apropierea locuinței, iar femeia încerca să o manevreze într-un spațiu îngust. Ea le-a spus polițiștilor că era sigură că și-a pus fiica pe scaunul de mașină, la o distanță sigură.

„În timpul repoziționării vehiculului, anvelopa din față a prins copertina scaunului de copil, făcându-l să cadă pe spate, ceea ce a dus la rănirea gravă a copilului”, a spus biroul șerifului.

Fetița, al cărui nume nu a fost făcut public, a murit mai târziu la spital.

„Personalul medical acorda copilului măsuri prim ajutor când au sosit polițiștii, dar în ciuda eforturilor lor eroice, copilul a fost declarat decedat la Centrul Medical Verde Valley”, a precizat biroul șerifului.

Nu se știe deocamdată dacă femeia va fi pusă sub acuzare în legătură cu moartea fiicei sale.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

SUA anunță că mai trimit încă 2 miliarde de dolari Ucrainei, în condițiile în care situația de pe front devine tot mai dificilă

Luptă strânsă între Biden și Trump. Cei doi sunt la egalitate în cursa pentru alegerile prezidențiale (sondaj Reuters/Ipsos)

SUA anunță că portul artificial pentru livrarea de ajutoare umanitare în Gaza va fi operațional „în următoarele zile”

Blinken a îndemnat Ucraina să nu devină ca Rusia: „Asta înseamnă eradicarea flagelului corupţiei odată pentru totdeauna”

Partenerii noștri