Live

Orașul ucrainean Krivoi Rog riscă să fie înghițit de ape după ce rușii au bombardat cu rachete un baraj

Data publicării:
Un pod este luat de ape în Krivoi Rog, după ce atacul cu rachete al rușilor a lovit barajul din oraș. Foto: Captură Twitter/@Gerashchenko_en

Nivelul apelor a început să crească accelerat în orașul ucrainean Krivoi Rog, ca urmare a unor lovituri de rachetă date de invadatorii ruși, relatează Sky News.

Conform oficialilor ucraineni, opt rachete de croazieră au lovit infrastructura hidraulică din oraș, inclusiv un baraj. Anton Gherașcenko, consilier al ministrului ucrainean de interne, a publicat un clip video pe rețelele sociale în care un mic pod este luat de ape.

„Rachetele au țintit structurile hidraulice. Acest lucru a făcut ca nivelurile apelor râului Inhuleț să crească, amenințând orașul”, a scris el pe Twitter.

Adjunctul șefului de cabinet al președintelui, Kirill Timoșenko a spus că niciun civil nu a fost ucis în atacul cu rachete al rușilor și i-a acuzat pe invadatori că încearcă să sădească panica.

Editor : Adrian Dumitru

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

După ce a recunoscut că vrea să intre în alt sport, Serena Williams a făcut anunțul: "Un vis devenit realitate!"

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Răzbunarea lui Putin după ce rușii au fost excluși de la Jocurile Olimpice. Liderul de la Kremlin îi dă replica lui Macron

Civilii din Harkov sunt ținuți de ruși în subsoluri ca să fie folosiți ca "scuturi umane". Cine fuge este executat (oficiali ucraineni)

Zelenski spune că Ucraina are în sfârșit suficientă muniție pentru artilerie: „Nicio brigadă nu se mai plânge”

Paleologu: Regimul Putin s-a transformat într-o sectă apocaliptică cu viziuni delirante. E un caz exemplar de patologie a puterii

Partenerii noștri