Orașul ucrainean Krivoi Rog riscă să fie înghițit de ape după ce rușii au bombardat cu rachete un baraj

Data publicării:
pod luat de ape
Un pod este luat de ape în Krivoi Rog, după ce atacul cu rachete al rușilor a lovit barajul din oraș. Foto: Captură Twitter/@Gerashchenko_en

Nivelul apelor a început să crească accelerat în orașul ucrainean Krivoi Rog, ca urmare a unor lovituri de rachetă date de invadatorii ruși, relatează Sky News.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Conform oficialilor ucraineni, opt rachete de croazieră au lovit infrastructura hidraulică din oraș, inclusiv un baraj. Anton Gherașcenko, consilier al ministrului ucrainean de interne, a publicat un clip video pe rețelele sociale în care un mic pod este luat de ape.

„Rachetele au țintit structurile hidraulice. Acest lucru a făcut ca nivelurile apelor râului Inhuleț să crească, amenințând orașul”, a scris el pe Twitter.

Adjunctul șefului de cabinet al președintelui, Kirill Timoșenko a spus că niciun civil nu a fost ucis în atacul cu rachete al rușilor și i-a acuzat pe invadatori că încearcă să sădească panica.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri