Live

Video&Foto Ploaia torențială a măturat terenul și a întrerupt un meci la US Open, deși arena era acoperită

Data publicării:
Meciul US Open a fost întrerupt de o ploaie puternică. Foto: Captură Twitter

O scenă mai puţin obişnuită s-a petrecut miercuri seara, la Flushing Meadows, când o ploaie puternică a măturat terenul "Louis Armstrong", deşi acoperit, şi a determinat întreruperea meciului din turul 2 la US Open dintre sud-africanul Kevin Anderson şi argentinianul Diego Schwartzman. Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a postat pe contul său de Twitter mai multe clipuri cu ploaia torențială, care a trecut prin cele patru colţuri ale acoperişului retractabil al arenei.

Cel din urmă tocmai câştigase primul set cu 7-6 (7/4) şi conducea cu 30-15 în setul al doilea, când meciul a fost întrerupt de Federaţia americană de tenis (USTA), organizatoarea turneului de Mare Şlem, după ce terenul a devenit alunecos, în urma a două prime scurte întreruperi.

Imaginile au fost la fel de spectaculoase în sală ca şi în exterior, cu valuri de ploaie datorate unei tornade aflate la 20 km distanţă de situl US Open.

Ploaia, care în cursul zilei nu a pus probleme la New York, au devenit torenţială seara şi a trecut prin cele patru colţuri ale acoperişului retractabil al arenei, care a fost instalat în 2018 special pentru derularea partidelor în caz de ploaie.

În cursul primelor două întreruperi, personalul turneului a încercat să usuce terenul, cu maşini speciale, în timp ce alţi angajaţi încercau să degajeze apa, însă suprafaţa a rămas îmbibată de apă, iar incinta risca să se transforme în piscină.

În cele din urmă, meciul s-a disputat pe terenul "Arthur Ashe", total acoperit, încheindu-se cu victoria lui Diego Schwartzman, cu 7-6 (7/4), 6-3, 6-4.

Citește și: VIDEO&FOTO Uraganul Ida a făcut prăpăd în New York: A fost declarată stare de urgență în oraș pentru prima dată în istorie

Editor : A.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cel puțin 5 oameni au murit în Moscova după o ploaie puternică. Victimele vizitau sistemul subteran de canalizare al capitalei

Haos pe aeroportul din Frankfurt după o ploaie torențială. Pista a fost complet inundată, iar pasagerii au rămas blocați în avioane

6 copaci au căzut iar 7 mașini au fost avariate în zona București - Ilfov

Grindină și ploi torențiale în țară. Străzile din Craiova s-au albit în doar 10 minute. Pericol de acvaplanare pe autostrada A2

Partenerii noștri