Live

România a preluat conducerea Autorității Europene pentru Muncă

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Profimedia Images

Diplomatul Cosmin Boiangiu a câștigat, joi, alegerile pentru șefia Autorității Europene în domeniul Muncii, anunță, într-un mesaj pe Twitter, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.

Fostul ambasador din Republica Slovenia, în prezent adjunct al ambasadorului României la Uniunea Europeană, Cosmin Boiangiu a obținut postul de director executiv al Autorității Europene în domeniul Muncii. Ceilalți candidați cu care România s-a bătut pentru șefia Autărității au fost Spania, Finlanda și Polonia.

Autoritatea Europeană în domeniul Muncii are obiectivul principal de a se asigura că normele UE privind mobilitatea forței de muncă și coordonarea securității sociale sunt puse în aplicare într-un mod corect și eficient și facilitează accesul cetățenilor și al întreprinderilor la beneficiile pieței interne.

Editor : Robert Kiss

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Milionara acuzată de furt: a fugit cu mobila, după ce a ”uitat” să achite chiria 6 luni! A creat un prejudiciu uriaș: ”Odios”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Bogdan Aurescu a depus jurământul la Curtea Internaţională de Justiţie. Este primul judecător român la instanța ONU

Bogdan Aurescu îşi începe mandatul de judecător la Curtea Internaţională de Justiţie a ONU

George Bologan este noul consilier prezidențial al lui Klaus Iohannis. I-a luat locul lui Bogdan Aurescu, care va fi judecător la CIJ

15 ani de la victoria României la Haga. Aurescu: Țara noastră a obținut „unica extindere de jurisdicție suverană după 1918”

Partenerii noștri