Live

O furtună extrem de puternică a lovit Moscova: macara doborâtă, metroul inundat - VIDEO

Data publicării:
O furtună puternică a lovit luni Moscova, provocând pagube și inundații, după zile cu cele mai ridicate temperaturi din ultimii 120 de ani Foto: captura video

Străzi inundate, acoperișuri aruncate în stradă, macara doborâtă de vânt. Sunt urmările unei furtuni extrem de puternice care a lovit luni capitala Rusiei. S-a întâmplat la finalul unei zile caniculare.

Nu a durat mult până când canalizarea orașului a cedat din cauza ploii torențiale. Apa a pătruns la metrou, în case și magazine, în timp ce rafalele de vânt au rupt acoperișurile și au doborât macaraua aflată pe un șantier.

Circulația garniturilor de metrou a fost suspendată pe mai multe linii.

Lângă Moscova, o stație electrică a luat foc după ce a fost lovită de trăsnet. Mii de locuințe au rămas fără curent. La rândul lui, un turn de televiziune a fost atins de zeci de descărcări electrice.

În această lună, temperaturile din capitala Rusiei au atins aproape 35 de grade Celsius, un record pentru ultimii 120 de ani.

Editor : Luana Pavaluca

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Furtunile și vijeliile se extind în jumătate de țară, un nou cod galben emis de meteorologi. Avertizare de inundații în trei județe

Strat de 30 de centimetri de grindină pe străzi din Franța. Într-o localitate din Olanda, din toalete a răbufnit gheață (VIDEO)

50 de morți în Afganistan unde au fost inundații majore. Un elicopter s-a prăbușit în timp ce încerca să scoată cadavre dintr-un râu

Cum încearcă Apele Române să salveze Salina Praid, care a fost inundată. A fost deviat cursul unui râu

Partenerii noștri