Live

Atac armat la un liceu din SUA | Adolescentul a dezvăluit de ce i-a cruțat pe unii elevi

Data actualizării: Data publicării:

Apar noi detalii în cazul atacului armat comis într-un liceu din Texas. Adolescentul care a ucis cu focuri de armă 10 colegi şi profesori a spus poliţiei că i-a cruţat pe unii dintre cei care i-au ieşit în cale pentru a avea cine să-i spună povestea.

Încă nu se ştie de ce a vrut să comită un masacru. Mama unei eleve ucise a povestit presei că fiica ei i-a respins adolescentului avansurile agresive, în repetate rânduri. Iar cu o săptămână în urmă fata l-ar fi pus într-o situaţie jenantă în faţa colegilor.

Băiatul de 17 ani părea în mod ciudat lipsit de orice emoţie a doua zi după atac, au spus avocaţii săi. A omorât 8 elevi şi doi profesori şi a rănit alte 13 persoane, printre care şi un poliţist.

Tânărul s-a predat după un schimb de focuri de un sfert de oră cu poliţia, renunţând la planul de a se sinucide.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat care urma să comită un masacru la un parc de distracții din SUA s-a sinucis în toaletă înainte de atac. "Nu sunt un ucigaș"

Nouă oameni au fost împușcați în fața unui bar, în Philadelphia. Mai mulți atacatori au tras 40 de gloanțe în mulțime

Adolescentul care a ucis 4 elevi într-un liceu din SUA a pledat vinovat. Părinții vor fi judecați pentru omor involuntar

Proiect de creştere la 21 de ani a vârstei de la care americanii pot cumpăra arme, adoptat în Camera Reprezentanţilor din SUA

Partenerii noștri