Live

Donald Trump, vizat de o nouă anchetă a Congresului

Data publicării:
Foto: GettyImages

Congresul Statelor Unite este pe punctul de a lansa o anchetă de abuz de putere, corupţie şi obstrucţionarea justiţiei. Sunt vizaţi Donald Trump şi anturajul acestuia.

Foto: Guliver/Getty Images

Şeful Comisiei jurdice din Camera Reprezentanţilor a anunţat că va începe să solicite documente de la peste 60 de persoane şi entităţi. Donald Trump junior şi directorul financiar al Organizaţiei Trump sunt printre cei care vor primi astfel de cereri.

Demersul vine după mărturia publică de miercuri a fostului avocat personal al lui Trump, Michael Cohen, care şi-a acuzat fostul şef că a minţit de multe ori în calitate de candidat şi după ce a devenit preşedinte.

În acelaşi timp, procurorul special Robert Muller se apropie de finalul anchetei privind implicarea Rusiei în alegerile prezidenţiale americane.

La toate acestea, Donald Trump a răspuns pe Twitter, unde a scris că este victima unei campanii de hăţuire pusă la cale de democraţi cu ajutorul presei.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Biden îl ironizează pe Trump la cina corespondenților de la Casa Albă: Sunt un bărbat matur, într-o cursă împotriva unui copil de 6 ani

Posibilul vicepreședinte al lui Trump a recunoscut că și-a ucis câinele: „L-am urât”

Victoria lui Trump, risc existențial pentru unitatea Europei. Cum ar putea fi dezbinată UE dacă magnatul revine la Casa Albă (Politico)

Alegerile din SUA, cel mai urmărit eveniment electoral în 2024. „Guvernul a fost conceput ineficient și să aibă conflicte interne”

Partenerii noștri