Live

Elon Musk susține că a tras cu mitraliera în Cybertruck ca să îi testeze blindajul: „Am golit încărcătorul în stil Al Capone”

Data publicării:
Elon Musk s-a lăudat că „niciun glonț nu a penetrat compartimentul pasagerilor”. Colaj foto: Profimedia Images

Elon Musk a anunțat că a testat blindajul mult așteptatului Cybertruck cu un pistol-mitralieră Thompson, după ce pe rețelele sociale a apărut un videoclip cu o astfel de mașină ce pare ciuruită de gloanțe, dar criticii șefului Tesla nu s-au lăsat convinși, potrivit Insider.

Într-un videoclip postat vineri de clubul auto oficial Tesla Owners of Silicon Valley pe X, fostul Twitter, un model pre-lansare Cybertruck poate fi văzut circulând pe o autostradă, pe partea stângă a vehiculului putând fi observate urme care par să fi fost făcute de gloanțele unei arme cu care s-a tras asupra mașinii pentru a-i testa blindajul.

La doar 10 minute după ce clipul a fost postat și după un val de mesaje din partea fanilor care discutau pe seama testului, directorul general al Tesla a intervenit rapid și le-a explicat utilizatorilor platformei la ce se uită.

„Am golit întregul încărcătorul al unui Tommy Gun [pistol-mitralieră Thompson] în portiera șoferului în stil Al Capone”, a scris Musk. „Niciun glonț nu a penetrat compartimentul pasagerilor.”

În timp ce unii fani au apreciat spiritul inovativ al producătorului de mașini, alții nu s-au arătat convinși nici de siguranța mașinii, nici de autenticitatea afirmațiilor lui Musk în legătură cu clipul video.

Prototip Cybertruck echipat cu accesorii pentru a transforma mașina într-o „micro-casă pe roți”. Foto: Profimedia Images

Musk a postat comentariul pe Twitter la doar o zi după ce, într-o ședință cu investitorii, a recunoscut că Tesla „și-a săpat singură groapa cu Cybertruck”, potrivit ArsTechnica.

„Videoclipul sau nu s-a întâmplat niciodată”, i-a răspuns un alt utilizator Twitter lui Musk. Alții au remarcat faptul că testul de rezistență nu a lăsat nicio urmă pe geamurile mașinii și au redistribuit un clip de la evenimentul de lansare a Cybertruck din 2019, atunci când geamul mașinii s-a spart în timpul unei demonstrații în care Musk a încercat să scoată în evidență durabilitatea vehiculului.

Primele mașini Cybertruck ar urma să fie livrate proprietarilor luna următoare.

Editor : Raul Nețoiu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Furtuna solară a perturbat sateliții Starlink. Anunțul făcut de Elon Musk

Sute de protestatari au încercat să intre în fabrica Tesla de lângă Berlin. Mai multe persoane au fost arestate

Eșec pentru Elon Musk. Primul cip Neuralink implantat a început să se desprindă de creierul pacientului

Programul zilnic al lui Elon Musk: mănâncă o gogoașă în fiecare dimineață și se culcă la 3. Cum își împarte timpul și ce obiceiuri are

Partenerii noștri