Live

Fostul medic al lui Donald Trump a dezvăluit ce l-a îngrijorat la sănătatea președintelui SUA

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Getty Images

Fostul medic al președintelui american Donald Trump a dezvăluit recent metodele prin care a încerca să-l ajute pe liderul de la Casa Albă să piardă din greutate.

Fostul medic-șef de la Casa Albă Ronny L. Jackson a mărturisit recent pentru The New York Times cum a încercat să introducă legume în dieta lui Donald Trump, bogată în mâncare de tip fast-food, scrie Business Insider.

Jackson a povestit că înainte să părăsească funcția de medic al lui Trump, a încercat să îl determine pe președintele american să slăbească 5-6 kilograme, îndemnându-l să folosească o bicicletă de fitness.

„Încercarea de exerciții fizice nu a avut rezultatul pe care mi-l doream. Dar atunci când lucram la dieta lui, puneam conopidă în piureul de cartofi pe care îl mânca”, a spus medicul.

Această încercare a lui Jackson de a-l ajuta să slăbească l-a făcut pe doctor să-i intre în grații liderului de la Casa Albă. Medicul a declarat la un moment dat că Donald Trump poate trăi „200 de ani”, dacă face niște îmbunătățiri la dieta lui.

În 2018, Trump l-a nominalizat pe Jackson în fruntea Departamentului de Afaceri pentru Veterani, însă Jackson a fost forțat să se retragă după ce a fost acuzat că a prescris medicamente ilegal și că a băut alcool în timpul programului de muncă.

Preferințele în materie de mâncare ale lui Donald Trump sunt bine cunoscute. El a fost văzut de mai multe ori consumând mâncare fast-food și chiar a organizat un dineu la Casa Albă, cu burgeri, serviți pe platouri de argint.

Editor web: C.T.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Prima dezbatere prezidențială americană va avea loc, în premieră, în iunie. Biden și Trump au convenit locul și data

Luptă strânsă între Biden și Trump. Cei doi sunt la egalitate în cursa pentru alegerile prezidențiale (sondaj Reuters/Ipsos)

Republicanii fac scut în jurul lui Trump. Mike Johnson a venit să-l sprijine la procesul penal de la New York

Sondaj: Donald Trump, învingător în 5 state-cheie la alegerile din noiembrie. De ce pierde procente Joe Biden 

Partenerii noștri