Live

Reacția lui Trump la discursul lui Biden despre Starea Uniunii: „Este o trăsătură a oamenilor care ştiu că pierd”

Data publicării:
Donald Trump continuă atacurile la adresa lui Joe Biden. Foto: Profimedia

Fostul preşedinte Donald Trump şi probabilul contracandidat al lui Joe Biden la alegerile prezidenţiale din noiembrie a comentat „în timp real” discursul despre Starea Uniunii rostit de liderul de la Casa Albă, transmițând un flux constant de mesaje pe platforma sa Social Truth, în care l-a atacat continuu pe Joe Biden.

„Pare atât de furios când vorbeşte, ceea ce este o trăsătură a oamenilor care ştiu că pierd”, a scris Trump. „Furia şi strigătele nu ajută la reunificarea Ţării noastre!”, a adăugat el, scrie News.ro, preluând CNN.

Răspunsul „replică cu replică” pe care îl promisese fostul preşedinte Donald Trump la discursul preşedintelui Joe Biden despre Starea Uniunii s-a derulat însă cu întreruperi, în timp ce reţeaua sa Truth Social părea să aibă o serie de dificultăţi tehnice în timpul discursului.

Multe dintre răspunsurile lui Trump au fost întârziate, în timp ce îl urmărea pe Biden împreună cu câţiva consilieri şi asistenţi dintr-o cameră de război amenajată în casa sa din Mar-a-Lago.

Între întreruperi, Trump a lansat postări în care a ironizat aspectul lui Biden, comportamentul său şi tusea sa.

Trump își arogă merite

În mijlocul atacurilor personale, Trump a răspuns direct la substanţa unor părţi ale discursului, aducând adesea argumentaţia înapoi către imigraţie şi graniţe.

Trump a abordat, de asemenea, comentariile lui Biden cu privire la NATO.

Fostul preşedinte a părut să devină tot mai iritat pe măsură ce Biden şi-a intensificat atacurile, afirmând că inflaţia în timpul lui Biden ucide America. Trump susţine că lui i se datorează orice acţiune de ajutorare a veteranilor, precum şi pentru reducerea preţurilor.

Trump a atacat, de asemenea, diverşi legislatori care l-au criticat, inclusiv pe senatorul republican Mitt Romney şi pe senatorul democrat Joe Manchin.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Cea mai dură lovitură pentru Cristi Tănase, din partea femeii care l-a ținut la ușă! Decizia instanței și prima reacție

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Joe Biden este ameninţat cu punerea sub acuzare pentru „abuz de putere”

Netanyahu sfidează amenințarea lui Biden iar Israelul continuă ofensiva din Rafah

„Dacă trebuie, vom lupta cu unghiile": Mesajul lui Netanyahu pentru Biden, după ce a amenițat că SUA vor opri livrările de armament

Trump îl acuză pe Biden că „a abandonat total Israelul”: Joe-escrocul ia partea teroriştilor din Hamas

Partenerii noștri