Live

Un angajat de pe aeroportul din San Antonio a fost „înghițit” de motorul unui avion care aterizase

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Profimedia

Autoritățile aeronautice americane investighează moartea unui angajat pe Aeroportul Internațional San Antonio (Texas), care a fost „înghițit” de motorul unui avion, scrie CNN.

„Vineri, 23 iunie, zborul Delta Flight 1111 a aterizat pe Aeroportul Internațional San Antonio, venind de la Los Angeles, și se îndrepta spre poartă (de debarcare - n.r.) cu un singur motor, când un angajat a fost înghițit de motorul respectiv, în jurul orei 22:25”, a anunțat Consiliul Național pentru Siguranța Transporturilor duminică, într-o declarație pentru CNN.

Potrivit publicației locale MySanAntonio, avionul implicat în incident este un Airbus A319.

Un purtător de cuvânt a precizat că compania aeroportuară colaboreaz cu autoritățile în anchetă.

„Un accident a avut loc pe pista Aeroportului Internațional San Antonio vineri seară, soldat cu moartea unui angajat de la sol al unei companii aeriene”, a spus purtătoarea de cuvânt Erin Rodriguez.

Compania Delta Air Lines a declarat la rândul ei că este „profund îndurerată” de moartea angajatului. Acesta lucra pentru o companie locală de manevrat bagaje, care colabora cu Delta Air Lines.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ministrul de Externe Popșoi: Rusia folosește Moldova ca un vas Petri/ Am găsit 1 milion euro la politicienii care s-au dus la Moscova

„Incident grav” pe aeroportul Otopeni luna trecută. Un Airbus cu aproape 270 de oameni la bord a lovit zece balize la decolare (raport)

„S-a dezlănțuit iadul”. Pasagerii avionului care n-a mai ajuns la Singapore descriu coșmarul trăit. Imagini cu dezastrul din aeronavă

„Așa începe Al Treilea Război Mondial?” Singurul lucru de care se tem SUA după moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi (POLITICO)

Partenerii noștri