Live

Un autocamion încărcat cu peste 130 de milioane de albine s-a răsturnat în SUA

Data actualizării: Data publicării:
Foto: nbcmontana.com

Un autocamion încărcat cu circa 133 de milioane de albine s-a răsturnat luni pe o şosea din statul american Montana, roiurile de insecte care s-au răspândit la faţa locului îngreunând activitatea echipelor de intervenţie, relatează Agerpres.

Autocamionul care transporta peste 18.000 de kilograme de albine s-a răsturnat pe o stradă din Bozeman, Montana, în timpul deplasării către North Dakota din California, conform postului KTVQ-TV.

Un adjunct din cadrul departamentului de pompieri a declarat că prezenţa unui număr atât de mare de albine a provocat confuzie în rândul echipelor de intervenţie.

„Trebuia să stabilizăm camionul pentru că se afla pe o parte şi din el se scurgea combustibil. Am luat toate măsurile de precauţie pentru a asigura siguranţa membrilor noştri (...) şi pentru a reduce riscul de a fi înţepaţi”, a declarat Brian Nickolay.

Un apicultor a declarat postului citat că 18.000 de kilograme de albine reprezintă echivalentul a circa 133 de milioane de albine.

Cei doi bărbaţi aflaţi în autocamion nu au fost răniţi.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect” VIDEO

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

După SUA, și Polonia îi cere lui Olaf Scholz să trimită Ucrainei rachete Taurus

Mahmoud Abbas, apel disperat către SUA: „Opriți un asalt al Israelului asupra oraşului Rafah. Ar fi cel mai mare dezastru”

Antony Blinken merge în Arabia Saudită pentru discuții privind încheierea unui armistițiu în Gaza

„Nu pot să respir”. Un afroamerican a murit după ce a fost trântit la pământ și imobilizat de polițiști. Momentul a fost filmat

Partenerii noștri