Live

Un bărbat a jefuit o bancă și a aruncat banii în aer strigând „Crăciun fericit!”

Data publicării:

Un american cu barbă albă a fost reţinut, suspectat că a jefuit o bancă din Colorado şi a aruncat banii furaţi în aer în timp ce le ura trecătorilor „Crăciun fericit!”, transmite Agerpres.

David Wayne Oliver, în vârstă de 65 de ani, a fost arestat la o cafenea Starbucks din apropiere Academy Bank din Colorado, pe care a jefuit-o luni după-amiază.

Poliţia a informat că suspectul a „ameninţat că va folosi arma” şi a părăsit banca cu teancuri de bancnote a căror sumă totală nu a fost dezvăluită.

Un purtător de cuvânt al poliţiei nu a putut fi contactat imediat pentru comentarii, dar postul de televiziune din Colorado Springs, KKTV a informat că, potrivit martorului ocular Dion Pascale, David Wayne Oliver a ieşit din bancă şi a aruncat banii „peste tot”.

„A început să arunce bani dintr-o pungă” strigând „Crăciun fericit!”, a declarat Pascale pentru postul de televiziune local.

Martorul a spus că trecătorii au ridicat o parte din bani şi i-au returnat băncii, în timp ce Oliver s-a îndreptat spre Starbucks, unde a luat loc, aparent în aşteptarea sosirii poliţiştilor care să îl aresteze.

Denver Post a citat informaţii din partea poliţiei, conform cărora „mii de dolari” nu au fost încă recuperaţi, adăugând că nu există indicii conform cărora Oliver a folosit o armă în timpul jafului. Suspectul se află în prezent într-o închisoare din El Paso şi urmează să apară joi în faţa judecătorului.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ambasadorul României în SUA s-a întâlnit cu vicepreședinta Kamala Harris: I-am mulțumit pentru prietenia sa statornică pentru România

Temperaturi record de sărbători. După cel mai cald Crăciun din istorie, și Revelionul ar putea fi la fel. Anunțul ANM

Povestea Miței biciclista, prima femeie care a mers cu bicicleta în București. Casa ei, cel mai fotografiat loc din Capitală

O tânără din SUA a fost împuşcată mortal de fratele de 14 ani, care a fost și el împușcat de fratele de 15 ani. Se certau pe cadouri

Partenerii noștri