Live

Submarin cu peste 1,8 tone de cocaină, capturat în Columbia

Data actualizării: Data publicării:
Submarin care transporta 1,8 tone de cocaină, capturat lângă coasta sud-vestică a Columbiei. Imagine cu caracter ilustrativ. Foto: Twitter/ H I Sutton

Un submarin care transporta 1,8 tone de cocaină, în valoare de 60 de milioane de dolari, a fost oprit lângă coastele de sud-vest ale Columbiei, au anunţat Forţele navale columbiene.

„Am capturat peste 1,8 tone de cocaină transportată la bordul unui echipament naval semisubmersibil în Pacificul de Sud”, au scris Forţele navale columbiene pe Twitter.

Capturarea drogurilor a fost făcută în cadrul unei operaţiuni comune a armatei şi a Parchetului din Columbia, prevenindu-se astfel comercializarea şi consumarea unui număr de peste 4,5 milioane de doze de cocaină în ţările din regiune, potrivit DPA și Agerpres.

Submarine care transportă droguri sunt capturate constant pe coastele Columbiei. Ţara este considerată cel mai mare producător de cocaină din lume.

Editor : I.C

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Preşedintele Columbiei anunță că rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Burduja îl critică pe N. Dan pentru că a retras polițiștii din locurile publice: „Fenomenul drogurilor e cea mai mare problemă”

Cetăţean străin, reţinut după ce a fost prins în Bucureşti cu trei kilograme de cocaină, droguri pe care intenţiona să le vândă

Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

Partenerii noștri