Live

Ghinionul unui tânăr îndrăgostit. A traversat Atlanticul ca să-și vadă iubita, dar nu a putut intra în țară

Data actualizării: Data publicării:
Aeroportul din Frankfurt Foto: Guliver/GettyImages

Un american de 20 de ani a încercat imposibilul pentru a ajunge la iubita sa din Germania. Pentru a ocoli interdicțiile de călătorie, a avut o idee trăsnită odată ajuns pe aeroportul din Frankfurt. Și era gata să reușească, dar se poate spune că a fost urmărit de ghinion.

Germania a interzis zborurile comerciale pe durata pandemiei. Nu sunt permise decât călătoriile de afaceri sau deplasările motivate de circumstanțe excepționale, de pildă o înmormântare. 

Tânărul a luat un avion care pleca de la Washington cu destinația Frankfurt. Odată ajuns pe aeroportul german, pentru a scăpa de control, s-a deghizat în agent de întreținere local: a luat o vestă reflectorizantă și a înșfăcat doi saci de gunoi. A încercat să convingă personalul de securitate că trebuie să golească pubelele din spatele postului de control al pasagerilor. Însă unul dintre agenții de securitate a observat imediat că tânărul nu avea legitimația la vedere și mai ales și-a dat seama că nu înțelegea în mod evident limba germană. Stratagema tânărului a fost demascată și a fost săltat de poliția germană. 

La interogatoriu, a mărturisit că a pus la cale acest plan pentru a ajunge la iubita sa de care îi era foarte dor.

„Chiar dacă a atins pubelele, el s-a aflat tot în zona de tranzit a aeroportului și deci în fața controlului poliției de frontieră de la intrarea în țară”, a fost verdictul dur al poliției. Mai precis, n-a avut nicio șansă să treacă granița, așa că a doua zi, tânărul îndrăgostit a fost urcat la bordul cursei directe către Washington. Însă a fost iertat și nu s-a ales nici măcar cu o amendă. A rămas, însă, cu dorul de iubita de care s-a aflat, totuși, atât de aproape!

Redactor: Luana Păvălucă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Acţiunile de spionaj ale Rusiei nu vor împiedica sprijinul NATO pentru Ucraina, afirmă Stoltenberg

Caz șocant în Gorj. Un copil ar fi fost vândut în Germania pentru 8.000 de lei. DIICOT a deschis dosar penal pentru trafic de minori

China cere Germaniei să pună „capăt farsei politice anti-China", spunând că suspiciunile de spionaj sunt „pură invenţie”

SUA pun presiune pe Germania să livreze Ucrainei rachete Taurus

Partenerii noștri