Live

Video „Ți-am atins fundul?”. Un român a fost arestat în Spania după ce a pipăit o jurnalistă, în timp ce transmitea live

Data actualizării: Data publicării:
Marți, Isa Balado relata despre un jaf în Madrid, când un bărbat s-a apropiat de ea din spate și i-a atins fundul. Foto: Captură Twitter

Bărbatul care a agresat sexual o jurnalistă din Spania, în timp ce transmitea în direct, este un cetățean român, în vârstă de 25 ani. El a fost arestat de polițiști în urma gestului, potrivit euronews.com.

Isa Balado relata despre un jaf în Madrid, când un bărbat s-a apropiat de ea din spate și i-a atins fundul înainte de a o întreba pentru ce canal de televiziune lucrează.

Balado a explicat că se afla în mijlocul unei transmisiuni în direct și a încercat să își continue reportajul, dar gazda emisiunii a insistat să-l pună pe bărbat în fața camerei.

La început, cetățeanul român în vârstă de 25 de ani a râs și a negat că ar fi făcut ceva greșit, apoi și-a cerut scuze și s-a uitat fix la ea, în timp ce femeia îl ruga să o lase să-și facă treaba.

„Oricât de mult vrei să întrebi de la ce canal suntem, chiar trebuie să mă atingi pe fund? Transmit live și muncesc”, l-a confruntat ea.

Bărbatul a părut surprins de reacția jurnalistei. „Ți-am atins fundul? Nu am vrut să-ți ating fundul”, a răspuns el.

Ulterior, el a fost arestat.

Polițiștii vor analiza acum imaginile și îl vor interoga pe român.

Postul de televiziune a emis o declarație spunând că „respinge orice formă de hărțuire sau agresiune”, exprimându-și sprijinul pentru reporter „după situația de netolerat prin care a trecut”.

Editor : A.R. | B.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Faimosul iluzionist David Copperfield este acuzat de violenţă sexuală de 16 femei

Zelenski va merge în vizită în Spania şi se va întâlni vineri cu regele Felipe

Un grup de orci a scufundat un iaht de 15 m în apropiere de Strâmtoarea Gibraltar. Este al 7-lea incident de acest fel în ultimii ani

Separatiştii au pierdut majoritatea în parlamentul catalan. Partidul premierului spaniol a câștigat alegerile dar are nevoie de aliați

Partenerii noștri