Video „Ți-am atins fundul?”. Un român a fost arestat în Spania după ce a pipăit o jurnalistă, în timp ce transmitea live

Data actualizării: Data publicării:
Un bărbat a atins fundul unei jurnaliste în timpul unei transmisiuni în direct în Spania
Marți, Isa Balado relata despre un jaf în Madrid, când un bărbat s-a apropiat de ea din spate și i-a atins fundul. Foto: Captură Twitter

Bărbatul care a agresat sexual o jurnalistă din Spania, în timp ce transmitea în direct, este un cetățean român, în vârstă de 25 ani. El a fost arestat de polițiști în urma gestului, potrivit euronews.com.

Isa Balado relata despre un jaf în Madrid, când un bărbat s-a apropiat de ea din spate și i-a atins fundul înainte de a o întreba pentru ce canal de televiziune lucrează.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Balado a explicat că se afla în mijlocul unei transmisiuni în direct și a încercat să își continue reportajul, dar gazda emisiunii a insistat să-l pună pe bărbat în fața camerei.

La început, cetățeanul român în vârstă de 25 de ani a râs și a negat că ar fi făcut ceva greșit, apoi și-a cerut scuze și s-a uitat fix la ea, în timp ce femeia îl ruga să o lase să-și facă treaba.

„Oricât de mult vrei să întrebi de la ce canal suntem, chiar trebuie să mă atingi pe fund? Transmit live și muncesc”, l-a confruntat ea.

Bărbatul a părut surprins de reacția jurnalistei. „Ți-am atins fundul? Nu am vrut să-ți ating fundul”, a răspuns el.

Ulterior, el a fost arestat.

Polițiștii vor analiza acum imaginile și îl vor interoga pe român.

Postul de televiziune a emis o declarație spunând că „respinge orice formă de hărțuire sau agresiune”, exprimându-și sprijinul pentru reporter „după situația de netolerat prin care a trecut”.

Editor : A.R. | B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri