Live

Video Trupe ruseşti prinse în ambuscadă în Mariupol. Militari atacaţi cu grenade aruncate de la mică distanţă de luptătorii batalionului Azov

Data actualizării: Data publicării:
Lupte de stradă în Mariupol. Sursa gif: Twitter/militaryland.net

Imagini dure, difuzate pe reţele sociale şi postate de către militarii batalionului Azov, prezintă momentul în care o coloană de vehicule ruseşti, inscripţionate cu litera „Z”, e prinsă într-o ambuscadă pe o stradă din Mariupol. În postarea video se vede cum un militar aruncă cu grenade de la foarte mică distanţă asupra unor soldaţi care stau culcaţi sub o dubă şi lângă un zid.

Clipul video prezintă intensitatea şi duritatea luptelor de stradă din Mariupol: un detaşament de militari - despre care se afirmă că sunt membri ai batalionului Azov - atacă un convoi compus din şase vehicule civile, inscripţionate cu litera „Z”.

Cel puţin două maşini sunt cuprinse de flăcări, în timp ce militarii ucraineni se deplasează printr-o curte până când ajung în dreptul unui zid. De partea cealaltă a zidului este oprită o dubă de culoare roşie.

Câţiva militari, presupus a fi ruşi, se adăpostesc sub respectiva dubă sau se lipesc de zidul despărţitor, în timp ce militarul ucrainean îi atacă cu grenade de mână, aruncate cu boltă, de la foarte mică distanţă.

Editor : Mihnea Lazăr

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Rușii anunță că au cucerit un sat din Luhansk și susțin că au ocupat poziții mai bune în regiune

Forțele ucrainene au doborât 29 de drone kamikaze Shahed lansate de ruși pe timpul nopții

Zelenski spune că Ucraina are în sfârșit suficientă muniție pentru artilerie: „Nicio brigadă nu se mai plânge”

Rusia acuză Marea Britanie că e un „participant de facto” în războiul din Ucraina

Partenerii noștri