Live

Ce spun părinții asistentei care l-a îngrijit pe Boris Johnson la terapie intensivă: „Nu va uita asta niciodată”

Data publicării:
Foto: Guliver/Getty Images

Părinții lui Jenny McGee, una dintre asistentele de la terapie intensivă care l-a îngrijit pe premierul britanic Boris Johnson, spun că sunt mândri de profesionalismul fiicei lor, potrivit BBC.

Johnson a povestit, după ce a ieșit din ATI, că două asistente - Jenny din Noua Zeelandă și Luis din Portugalia - au stat lângă el timp de 48 de ore, în cea mai critică perioadă prin care a trecut.

Nu le pot mulţumi suficient. Le datorez viaţa”, a spus Johnson despre medicii care au avut grijă de el.

Mike și Caroline McGee vorbesc acum cu mândrie despre fiica lor.

„Știam că Johnson e la spitalul St Thomas și că a fost dus la terapie intensivă. Fiica noastră este un bun profesionist, așa că nu punem întrebări, iar ea nu dă detalii despre ce se întâmplă în spital. Ne-a spus despre asta abia după ce el a ieșit de la terapie intensivă. Ne-a spus că i s-a părut ireal și că nu va uita niciodată că l-a îngrijit pe Boris”, a povestit Caroline McGee.

„Suntem foarte mândri, evident, dar nu contează cine e pacientul pe care îl îngrijește, asta e meseria ei. Mi se pare incredibil că ea – și orice altă asistentă – poate face asta timp de 12 ore, să stea să urmărească starea unui pacient și să jongleze cu toate lucrurile cu care îi ține pe pacienți în viață, e de-a dreptul uimitor”, a spus ea.

„De-a lungul anilor, ne-a spus că munca ei e să îngrijească oameni în stare gravă și asta face pe toată durata celor 12 ore. Așa că atunci când am auzit că Boris Johnson a fost dus la terapie intensivă, era clar că la un moment dat Jenny se va întâlni cu el și îi va acorda aceeași îngrijie pe care o dă tuturor pacienților. Suntem foarte mândri de ea”, a spus și Mike McGee, tatăl asistentei.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ministerul Sănătății vrea să cumpere echipamente medicale pentru secțiile ATI din țară

Florin Piersic a fost transferat la terapie intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat

Cazul bizar al pacientului infectat cu coronavirus timp de 613 zile

Virusul gripal e cel mai probabil să declanșeze o nouă pandemie. Cercetătorii se tem și de un patogen misterios numit „Boala X”

Partenerii noștri