Live

Doi români, acuzați pentru crimă în Anglia. Victima ar fi fratele unuia dintre suspecți

Data publicării:

Un bărbat și o femeie, din România, au fost acuzați pentru crimă în Harehills, o suburbie a orașului englez Leeds. Victima este un bărbat în vârstă de 34 de ani și, din informațiile Digi24, ar fi fratele femeii arestate. Celălalt suspect este iubitul acesteia.

Un bărbat a fost dus la un spital din Leeds cu răni mari la cap, săptămâna trecută, scrie Yorkshire Evening Post. Acesta a decedat la scurt timp.

Un purtător de cuvânt al poliției Yorkshire de Vest a declarat că au fost arestați doi suspecți în acest caz: un bărbat de 35 de ani și o femeie de 24 de ani care locuiau în Harehills. Ei sunt acuzați de crimă.

Potrivit informațiilor Digi24, toți cei trei sunt cetățeni români. Mai mult, persoana decedată ar fi fratele femeii arestate.

Știri de Cluj scrie că bărbatul suspectat de crimă a mai fost pus sub acuzare și condamnat pentru aceeași faptă, în urmă cu 12 ani. Acesta a fost găsit vinovat pentru uciderea unui tânăr de 21 de ani, care își sărbătorea ziua, în parcarea unui club. După ce a fost eliberat, el a plecat în Anglia.

Victima și cei doi agresori au plecat la muncă în Marea Britanie și se pare că împărțeau o locuință. Deocamdată nu se știe motivul crimei.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Anamaria Prodan a spus de față cu Roland Gavril ce se va întâmpla dacă boxerul o va înșela! ”Toți sunt șmecheri”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Tânărul din Sibiu care și-a ucis iubita le-a spus anchetatorilor că era drogat și gelos

Crimă în Sibiu: O fată de 21 de ani a fost ucisă cu sânge rece de iubitul său. „Suferă de mai multe psihoze serioase”

Ciucă, la Cluj: Cred că putem să avem o formulă la PNL către administraţiile noastre şi ale altora, care nu au ajuns la acest nivel

Haos pe Aeroportul din Cluj-Napoca. Zeci de pasageri nu au mai putut urca în avion pentru că scannerele de securitate s-au stricat

Partenerii noștri