Doi români, acuzați pentru crimă în Anglia. Victima ar fi fratele unuia dintre suspecți

Data publicării:
strada-Harehills

Un bărbat și o femeie, din România, au fost acuzați pentru crimă în Harehills, o suburbie a orașului englez Leeds. Victima este un bărbat în vârstă de 34 de ani și, din informațiile Digi24, ar fi fratele femeii arestate. Celălalt suspect este iubitul acesteia.

Un bărbat a fost dus la un spital din Leeds cu răni mari la cap, săptămâna trecută, scrie Yorkshire Evening Post. Acesta a decedat la scurt timp.

Un purtător de cuvânt al poliției Yorkshire de Vest a declarat că au fost arestați doi suspecți în acest caz: un bărbat de 35 de ani și o femeie de 24 de ani care locuiau în Harehills. Ei sunt acuzați de crimă.

Potrivit informațiilor Digi24, toți cei trei sunt cetățeni români. Mai mult, persoana decedată ar fi fratele femeii arestate.

Știri de Cluj scrie că bărbatul suspectat de crimă a mai fost pus sub acuzare și condamnat pentru aceeași faptă, în urmă cu 12 ani. Acesta a fost găsit vinovat pentru uciderea unui tânăr de 21 de ani, care își sărbătorea ziua, în parcarea unui club. După ce a fost eliberat, el a plecat în Anglia.

Victima și cei doi agresori au plecat la muncă în Marea Britanie și se pare că împărțeau o locuință. Deocamdată nu se știe motivul crimei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri