Live

Video Încă un politician din Franța atacat. Liderul de stânga a fost acoperit cu făină în timpul unui marș: Sigur era pentru mine?

Data actualizării: Data publicării:
Liderul de stânga din Franța a fost acoperit cu făină în timpul unui marș

După ce președintele Emmanuel Macron a fost pălmuit de un bărbat, un alt politician din Franța a fost atacat. Este vorba de liderul de stânga, fost candidat la prezidențiale, atacat cu făină în timpul unui marș al stângii contra ofensivei propagandistice a extremei dreapta.

Politicianul și alte câteva persoane din imediata lui apropiere au fost acoperiți cu făină.

Incidentul a provocat îngrijorare, pentru că, la fel ca atacul asupra președintelui Franței, denotă o degradare a situației din Hexagon.

Politicianul atacat cu făină a încercat să păstreze un ton detașat, chiar a glumit, dar a recunoscut că există o tensiune în spațiul public francez.

Jean-Luc Mélenchon: Așadar, această violență... Nu știu cine este persoana care (a atacat cu făină - n.r.), dar i-a reușit, pentru că sunteți toți aici, deci spectacolul este asigurat.

Bun, nu a fost decât niște făină, sunt bine, la fel și bieții oameni de lângă mine.  Există o tensiune serioasă, nu știu care a fost motivul atacului cu făină, dar... Sunteți siguri că făina era pentru mine?

Editor : Georgiana Marina

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Înainte să-și viziteze aliații din Serbia și Ungaria, dictatorul chinez se va întâlni cu Macron și Von der Leyen la Paris

Franța „dă prioritate” economiei de război și accentuează producția de rachete

Momentul în care Paul al României a fost ridicat de polițiști de la resortul de lux din Malta, unde era în vacanță (VIDEO)

Xi Jinping va face un turneu european în luna mai. Ce țări va vizita liderul de la Beijing

Partenerii noștri