Live

Luare de ostatici într-o localitate de lângă Bologna

Data actualizării: Data publicării:
Foto: reggionline.com

Luare de ostatici în Italia. Un bărbat înarmat cu un cuțit a intrat într-un oficiu poștal Pieve Modolena, Reggio, și a început să-i amenințe pe angajați, transmite Sergiu Balaban, corespondent Digi24 în Italia. Agresorul s-a predat după aproximativ opt ore.

Actualizare 18:10. După opt ore de tratative, Carabinierii italieni au reușit să-l convingă pe agresor să se predea. Toți angajații oficiului poștal au scăpat nevătămați.

O femeie a fost eliberată în timpul negocierilor, după ce starea ei de sănătate s-ar fi agravat. Ea a fost transportată la spital cel mai probabil din cauza unui atac de panică.


Actualizare 13:35. Tratative în curs la Pieve Modolena. După lungi negocieri, bărbatul a fost convins să elibereze o femeie. Singura cerință pe care o are infractorul este să poată vorbi personal cu ministrul de interne al Italiei, Matteo Salvini.

Carabinierii așteaptă o echipă specială de intervenție, cunoscută drept "le Teste di Cuoio" pentru a putea pătrunde în interiorul oficiului poștal. Acolo încă sunt ținuți ostatici patru oameni.


Ulterior acesta s-a baricadat în interiorul clădirii. Potrivit primelor informații, bărbatul ar fi un infractor condamnat la 19 ani de închisoare într-un dosar legat de 'Ndrangheta și, până în această zi, era de negăsit.

În poștă s-ar afla cinci persoane, toți angajații oficiului. În interior se aflau și șapte clienți, însă cu toții au fost lăsați să plece.

Poliția a închis două străzi și negociază eliberarea ostaticilor.

Știre în curs de actualizare.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Una dintre cele mai frumoase femei din România, spectacol în Giulești după Rapid - Universitatea Craiova: ”Siuuuu”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Partenerii noștri