Live

O familie întreagă a fost lovită de fulger pe o plajă din Italia

Data publicării:
O familie întreagă a fost lovită de fulger pe o plajă din Italia. Foto: Profimedia

Patru persoane, membre ale aceleiaşi familii, au fost rănite după ce au fost lovite de fulger, luni seara, pe o plajă din localitatea Soverato, situată în provincia Catanzaro, în regiunea italiană Calabria, informează marţi agenţia ANSA.

Fulgerul s-a produs în timpul uneia dintre furtunile care au afectat Italia în ultimele două zile şi au întrerupt pentru scurt timp valul de căldură.

Cel mai grav rănit a fost un bărbat care a fost transportat la secţia de terapie intensivă a unui spital din Catanzaro. Soţia lui şi fiul lor în vârstă de şase ani au suferit răni mai puţin grave şi au fost transportaţi la acelaşi spital. Soacra lui a suferit răni uşoare şi a fost tratată la un spital din Soverato, scrie Agerpres.

Familia este de origine calabreză, dar locuieşte în Bergamo, în nordul Lombardiei.

Cei patru se întorseseră la Soverato pentru a-şi petrece vacanţa de vară.

Zona de plajă unde a lovit fulgerul era aglomerată de turişti, însă nicio altă persoană nu a fost rănită.

Italia se pregăteşte pentru un nou val de căldură după încheierea seriei de furtuni, la sfârşitul acestei săptămâni, notează ANSA.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Simona Halep, pozată cu un bărbat cu 25 de ani mai mare și cu o avere de 70 de milioane €. Prima reacție: ”Relație amoroasă?”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un mini-submarin construit de traficanți ca să transporte drogurile în alte țări a fost descoperit în Italia. Cum au fost prinși

Românii din străinătate vor avea la dispoziţie 915 secţii de votare pentru alegerile din 9 iunie. Cum vor fi organizate

Mafia italiană nu-și mai murdăreşte mâinile cu sânge. „Ar fi fost o prostie să credem că nu vor profita de un aflux uriaş de bani”

Oamenii se pot căsători complet dezbrăcați pe o plajă din Sardinia. Primarul a avut ideea și spune că motivele sunt serioase

Partenerii noștri