Live

Româncă, desfigurată de un grup de adolescenţi, în Marea Britanie

Data publicării:

Anchetă a poliţiei din Doncaster, Marea Britanie, după ce o româncă a fost desfigurată în bătaie în faţa casei ei de un grup de zece adolescenţi.

Atenţie! Imagini care vă pot afecta emoţional

Femeia de 34 de ani a postat mai multe poze pe Facebook şi a povestit prin ce a trecut, cum a fost bătută cu pumnii şi picioarele chiar în faţa porţii.

Adolescenţii au izbucnit în momentul în care ea i-a rugat să vorbească mai încet pentru că îi dorm copiii. Nu a fost chip să se înţeleagă cu ei. Tinerii au început să urle şi i-au strigat că merită o lecţie. S-au năpustit asupra ei şi au luat-o la bătaie.

A reuşit în cele din urmă să se refugieze în casă, de unde a sunat la poliţie în timp ce agresorii se urcau în maşină şi se făceau nevăzuţi.

Tânăra este revoltată că poliţia nu a fost interesată de cazul ei mai bine de 48 de ore şi abia ieri au sunat-o pentru a-i cere o declaraţie completă. Oamenii legii au declarat pentru jurnaliştii britanici că anchetează cazul, dar că nu i-au identificat încă pe vinovaţi.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Violențe la Universitatea Columbia. Polițiștii din New York au intervenit în forță în campusul blocat de manifestanți. 100 de arestări

Încă un suspect în dosarul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner a fost adus în țară

Român aflat pe lista Most Wanted, prins în Italia. El e fiul autorului "jafului secolului" și e acuzat că a păgubit americani din Miami

Un bărbat din Olt și-a înjunghiat mortal soția pe o stradă din Olt. La audieri a motivat că era gelos

Partenerii noștri